انهار الجنة محب رائع
عدد الرسائل : 490 العمر : 53 الأوسمة : علم البلد : تاريخ التسجيل : 07/05/2009
| موضوع: طريقة عمل الترايفل 2009-06-02, 20:41 | |
| طريقة عمل الترايفل 1 باكو بسكوت مارى الحجم الكبير(أو أى بسكوت سادة) 1عبوة كاسترد بودر شوكولاتة 1عبوة كاسترد بودر فانيليا 1عبوة كاسترد بودر فراولة قطع من فاكهة الموسم(عنب,فراولة,تفاح...حسب الرغبة) لبن حليب لعمل الكاسترد بودر(حسب المكتوب على العبوة) حوالى 6-7 كؤوس أو أكواب حسب الحجم كريم شانتيه أو شوكولاتة مبشورة أو مكسرات...أيا كان ماتحبينه للتجميل الطريقة [size=21]1- ابدأى بوضع البسكوت فى قاع وعلى جوانب الكؤوس 2- انثرى القليل جدا اللبن على البسكوت(كأنك بتستعملى بخاخ خفيف جدا حتى لا يصبح البسكوت طرى زيادة عن المطلوب) 3- ابدئى بصنع أول عبوة كاسترد تبعا للطريقة المكتوبة على العبوة 4- قبل أن يبرد..وزعيه على الكؤوس بحيث يغطى البسكوت بطبقة خفيفة بشكل عشوائى 5- ضعى بعض قطع الفاكهة اغرسيها بخفة فى الكاسترد ثم غطيها بقطعة بسكوت موشوشة خفيفا بالحليب 6- اصنعى العبوة الثانية من الكاسترد وكررى5,4 وهكذا حتى تنتهى الكمية ثم ضعى الكؤوس فى الثلاجة 7- الخطوة الأخيرة...ممكن تنثرى على الوجه شوكولاته مبشورة أو تضعى وردة من الكريم شانتيه على قمتها قطعة فاكهه...أو تعملى مثلى وتضعى بولة آيسكريم صغيرة مزينة ببندقة أو عين جمل أو كريزة
[size=25]وبالهنا والشفا [/size][/size] | |
|
عصفور الجنة محب رائع
عدد الرسائل : 389 العمر : 45 علم البلد : تاريخ التسجيل : 21/05/2009
| موضوع: رد: طريقة عمل الترايفل 2009-06-10, 05:31 | |
| الله أكيد هتبقى حلوة أوى وبالذات لو من صنع إيدك تحياتى لكى عزيزتى أنهار
| |
|
انهار الجنة محب رائع
عدد الرسائل : 490 العمر : 53 الأوسمة : علم البلد : تاريخ التسجيل : 07/05/2009
| موضوع: رد: طريقة عمل الترايفل 2009-06-11, 19:30 | |
| شكرا ياعصفورة انا هعملهالك فى رمضان عرفاكى غاوية حلويات بس ابقى فكرينى | |
|